Alegeţi ţara 
 
   
 
 
Sunteţi ȋn: Cariere

ZEPTER FINANCE, noua generaţie în business-ul financiar

Ce înseamnă să fi un CFP...

Zepter Finance înseamna cele mai bune servicii, înaltă securitate şi calitate a produselor.
A fi consultant Zepter mai înseamna şi a fi mereu cu un pas înaintea competiţiei.

Faimosul nume Zepter este bine cunoscut în întreaga lume

Zepter este poziţionat optim în diferite pieţe şi este întotdeauna asociat în întreaga lume cu înalta calitate, stabilitate, încredere şi exclusivitate. A lucra pentru Zepter înseamnă a folosi imaginea pozitivă pentru succesul noilor activităţi de business şi consolidarea încrederii clienţilor existenţi.

Stocul Existent de Clienţi ofera o bază sigură

În fiecare ţară unde Zepter Finance este reprezentată, există numeroşi clienţi înregistraţi de compania mamă care sunt împărţiţi pe regiuni care astfel pot fi serviţi regional.

Infrastructură existentă – Cel mai bun suport de vânzare

Angajaţii Zepter de succes extind locaţiile Zepter constant, deja există un birou Zepter în fiecare mare oraş. Această răspândită disponibilitatea a birourilor Zepter crează o uimitoare infrastructură: birouri, săli de -conferinţe, -training, şi -şedinţe sunt disponibile peste tot în lume.

Exclusivitatea portofoliului de produse reprezintă argumentul de vânzare

Parteneriatul de lungă durată cu toate companiile de asigurare de top şi băncile Europei ne oferă acces la cea mai dovedită gamă de produse din piaţă. În acelaşi timp, suplimentar, clientul primeşte cea mai bună soluţie posibilă bazată pe o analiză detaliată.
Cooperarea cu instituţii financiare renumite este cheia principală către soluţii exclusive şi produse special croite pentru clienţi.

Oportunităţi de carieră unice

Fiecare angajat Zepter Finance sau consultant financiar personal (CFP) are şansa de a găsi şi a se integra într-un sistem de carieră unic. Departmentele Financiar & Creditare, Vânzări şi Suport Clienţi oferă potenţialul unei promovări rapide cu un sistem de compensaţie în funcţie de performanţă interesant care să asigure un venit remarcabil.

Academia Zepter Finance– Training şi o educaţie avansată croită

Consultanţii noştri financiari personali urmează o instruire continuă oferită de traineri interni si externi. Fiecare PFC primeşte instruire specializată în categoria reprezentată rezultând într-un certificat recunoscut de către stat care îi conferă dreptul să-şi exercite profesia. Tematica cursurilor includ deasemenea limbajul trupului, tehnici motivaţionale, instruire telefonică, retorică şi multe altele.

Fundaţia succesului

În viitor, companiile se vor diferenţia prin calitatea instruirii şi educaţiei oferită angajaţilor.

Zepter Finance investeşte în activele sale cele mai valoroase: angajaţii săi.

Carieră impresionantă, ierarhii plate

Cu dedicaţie, un CFP în poziţia de agent, poate atinge poziţia de Manager sau Senior Director în 2 maxim 3 ani. Zepter asigură salarii în funcţie de performanţă uimitoare fără limită superioară.

Educaţie vastă şi instruire continuă

Astăzi educaţia permanentă este cel mai important indicator pentru abilitaţile de competivitate şi inovativitate ale companiei. Consultantul financiar personal primeşte o instruire pătrunzătoare chiar din prima zi a carierei sale acoperind toate informaţiile despre piaţă, portofoliul de produse şi toate celelalte produse în detaliu. După aceea, are oportunitatea de a-şi însoţi instructorul în întâlnirile personale cu clienţii, dobândind o importantă experienţă practică. Apoi seminariile specializate îi sporesc cunoştinţele despre asigurări, oportunităţi investiţionale, know-how în consultanţă, abilităţi personale şi calificări manageriale.

Academia Zepter Finance: imagine ocupatională şi certificări

Există o Academie individuală Zepter Finance pentru fiecare Produs şi domeniu de activitate în care participanţii dobândesc toate cunoştinţele referitoare la conţinutul strategic, mediul de vânzare şi cadrele legale rezultând într-un certificat recunoscut de către stat.

Carieră măsurabilă

Fiecare poziţie din cariera Zepter Finance este conectată la un modul specific de training care trebuie parcus în Academia Zepter Finance.Fiecare Profil Profesional oferă o carieră măsurabilă.

Toţi angajaţii beneficiază de şansa de a se dezvolta profesional în una sau mai multe din cele trei modele de carieră: Suport-Clienţi, Financiar & Creditare şi Forţă de vânzări.
În etapa a treia de educare trebuie să decizi ce model de carieră vei urma. Combinaţia de oportunităţi de carieră este imaginabilă.

Fişa Postului


job-description.png

Departamentul Financiar & Creditare
Angajatul parcurge cursuri de instruire pentru poziţia de Expert, Manager, Director şi Senior Director.
Imagine Ocupatională
Specialist operaţiuni Bancare de creditare

Departamentul Forţă de Vănzâri
Dezvoltare de la Team Manager până la Division Manager, Director şi într-un final până la Senior Director.
Imagine Ocupatională
Specialist Expansiune şi Producţie

Departamentul Suport Clienţi
Parcurgi paşii de instruire pentru Expert până la Manager, Director şi într-un final până la Senior Director
Imagine Ocupatională
Specialist suport Servicii Financiare.