Alegeţi ţara 
 
   
 
 
Sunteţi ȋn: Afacerea ZF

AFACEREA ZEPTER FINANCE

Obiectivul pentru toate consilierile Zepter Finance este să găsească cea mai bună soluţie existentă pe piaţă pentru fiecare client în parte.
Analiză precisă a nevoilor

Startul fiecărei consilieri este o analiză a nevoilor, situaţia veniturilor, cheltuielile, venituri din dobânzi, produsele de economisire, determină statutul financiar al clientului. Mai mult decât atât, toate obligaţiile de plată cum ar fi chiriile, taxele, pensii private etc. ar trebui detectate şi sincronizate cu dorinţele si nevoile clientului. Scopul fiind creşterea veniturilor şi reducerea înţeleaptă a bugetului de cheltuieli.

Pregătirea datelor cu acurateţe

Cele mai bune soluţii existente pentru nevoile specifice ale clienţilor nu este posibilă decât printr-o precisă achiziţionare de date. Bazându-se pe aceste informaţii Consultantul Financiar Personal (CFP) oferă diferite opţiuni pentru client cu o explicare detaliată a avantajelor si dezavantejorlor fiecărei optiuni în parte.

Încredere şi discreţie

Principiile care ne guvernează în colecţia datelor, consiliere şi planning financiar sunt încrederea şi descreţia.
Cunoştinţele profunde, contactele individuale ieşite din comun cu cei mai renumiţi furnizori de pe piaţă, sunt singura cale pentru o adevărată obiectivă şi independentă consiliere.

Suport garantat

Zepter Finance oferă cele mai bune soluţii dar şi cele mai bune servicii. Fiecare client Zepter Finance obţine imediat status-VIP când solicită beneficii. Acest lucru este asigurat de o linie telefonică permanentă la care clienţii au acces până când serviciul este oferit şi cazul închis.