Alegeţi ţara 
 
   
 
 

PROFILUL COMPANIEI

company-profile.jpg

Calitatea, sustenabilitatea şi satisfacţia clientului prin sfaturi financiare holistice, specifice şi independente

 

Asigurările personale şi de proprietate, planul de pensionare şi servicii medicale sunt întotdeauna subiecte delicate pentru clienţi. În ultimii ani sectorul financiar a fost marcat de o furibundă nesatisfacţie a ofertelor, devenind dificil pentru client să le găsească pe cele mai potrivite pentru nevoile sale. Capacitatea de a găsi varianta potrivită indică o imensă cantitate de cunoştinţe specializate şi o vedere de ansamblu a Pieţei orientată către viitor. Zepter Finance oferă toate acestea printr-o combinaţie de responsabilitate, expertiză şi profesionalism.


Esenţa competenţei Zepter Finance este consilierea financiară holistică, specifică şi independentă. Oferim cel mai bun sfat posibil şi know-how clienţilor noştri dar şi consultanţilor noştri. Colaborări pe termen lung cu companii de asigurări şi bănci de top ale Europei ne dă posibilitatea un portofoliu interesant de produse în numeroase ţări cum ar fi România, Croaţia, Slovacia, Cehia, Serbia, Rusia, Ucraina and Ungaria. În toate aceste ţări Zepter Finance se află în colaborare cu experţi profesionişti care stăpânesc provocările complexe din fiecare piaţă.


Principiul cel mai de preţ al filosofiei companiei noastre este: consiliere financiară holistică, specifică şi independentă croită pe nevoile fiecărui client în parte.