Alegeţi ţara 
 
   
 
 

VIZIUNE & MISIUNE


VIZIUNE

Dl. Philip Zepter, fondatorul companiei Zepter International este un înzestrat vizionar.
Filozofia sa de trai sănătos şi perfecţiune ţintite spre menţinerea sănătăţii şi protecţia prosperităţii personale a genereţiilor prezente şi viitoare reprezintă fundaţia grupului Zepter, cheia pentru o valoare adăugată continuă pentru companie şi motivul succesului Zepter Finance.

Dl. Philip Zepter, un vizionar care şi-a condus compania cu succes pentru mai bine de două decenii, nu acceptă obstacole, doar noi ţeluri, mai înalte şi mai exigente. Aceasta este cheia unei continue prosperităţi şi motivul succesului Zepter International.
signature.png  


MISIUNE

Succesul Zepter Finance nu este atribuit doar soluţiilor oferite de produse inovative, dar şi unor foarte motivaţi consultanţi care sunt convinşi de consilierea financiară independentă şi transmit acest entuziasm clienţilor.
Zepter este mândru de reţeaua sa de angajaţi experimentaţi şi superb intruiţi, de manageri şi consultanţi bine puşi la punct cu sectorul financiar în consecinţă consilierea clienţilor se face individual în funcţie de nevoile şi dorinţele lor specifice.
Zepter este în permanentă căutare de pieţe noi şi în permanentă îmbunătăţire de produse. De aceea Zepter foloseşte know-how-ul a sute de experţi din diferite domenii cu scopul de a continua consilierea optimă pentru clienţi. Zepter se laudă cu peste 320,000 m2 de spaţiu business. Peste 80,000,000 dintre aceşti oameni au devenit clienţi Zepter satisfăcuţi care dovedeşte că atunci când vezi numele “Zepter” eşti sigur de la ce vine:CALITATE DE TOP, STIL PRESTIGIOS şi VALOARE DE DURATĂ!