Alegeţi ţara 
 
   
 
 
Sunteţi ȋn: Produse

PRODUCTS - DIVISIONS

Pensii Private

Cea mai importantă temă în societatea de astăzi este cea a pensiilor şi noi tocmai pe această temă ne concentrăm.
Pensiile private au devenit esenţiale pentru oricine doreste să-şi menţină standardul de viaţă când va avea mai mult timp liber.


Asigurarea proprietăţilor

Asigurarea conţinutului unei proprietăţi vă vor oferi bunurilor dumneavoastră consumabile, mobilierului şi comodităţilor protecţie împotriva incendiilor, inundaţiilor, furtunilor, grindinei , efracţiilor, tâlhăriilor şi vandalismului. Pe lângă dauna proprietăţii mai poate acoperi şi costuri asociate cum ar fi costurile de curăţenie. Dacă este necesar mai multe incluziuni sunt posibil de adăugat în contract.

Asigurarea de locuinţă este pentru protecţia clădirii, dependinţelor şi spaţiilor de parcare. Mai mult decât atât, mai sunt incluse: protecţia împotriva incendiilor, daunelor produse de inundaţii, furtuni şi grindină. Deasemenea mai putem oferii o acoperire împotriva forţelor naturale şi multe altele.

Asigurarea financiară potrivită pentru Copii

În ziua de azi copiii trăiesc fără a se gândi la ziua de mâine. În capacitatea dumneavoastră de părinţi sunteţi cei care aleg decizia corectă privind viiitoarea situaţie financiară a copilului dumneavoastră. Faceţi posibil pentru copiii dumneavoastră să crească fără griji şi fără stres.

Referitor la această situaţie noi acoperim următoarele aspecte:
  • Educaţie
  • Sport & Relaxare
  • Economisirea de capital pentru studii, prima casă, maşină, etc.
Zepter Finance poate creea deasemenea soluţii personalizate, special croite pe nevoile copilului.

Asigurarea maşinilor şi răspunderea civilă

Asigurarea pentru protecţia riscurilor produse de maşini are menirea de a proteja toate părţile implicate dar în principal spre beneficiul părţii afectate. Mai mult de atât ar trebui să ofere protecţie şi părţii cu pricina.


Asigurarea de accident privată acoperă consecinţele accidentului cum ar fi spitalizarea, disabilităţi sau moartea sub forma de Îndemnizaţie şi/sau pensie. Gama de acoperiri a asigurării poate fi aleasă individual.

Finanţări / Investiţii

Zepter Finance vă ajută să selectaţi un tip de finanţare personală compatibilă cum ar fi credite ipotecare şi de nevoi personale sau leasing-uri. Mai mult de atât vă ajutăm să vă creaţi un concept financiar croit pe nevoile dumneavoastră.

Datorită unei multitudini de Companii de Investiţii este dificil să obţii o privire de ansamblu asupra celor mai potrivite fonduri. Consultantul dumneavstră financiar personal vă va sfătuii cu plăcere cea mai bună soluţie croită pe nevoile dumneavoastră.

Investiţii alternative / Aur

În ciuda tuturor crizelor economice şi financiare Aurul este o investiţie sigură şi oferă protecţie împotriva deprecierii monedei şi se află intr-o cerere mai mare ca niciodată.
Disponibilitatea limitată şi bine ştiuta anduranţă fac din aur cel mai preţios metal din toate. Este aşteptat un preţ crescător constant.

Comparativ cu bancnotele, aurul nu poate fi duplicat discret şi astfel este o investiţie sigură în perioada inflaţiilor.